Ondersteuning bij je loopbaanontwikkeling

bruno_mallart-300x200.jpgOndersteuning bij je loopbaanontwikkeling krijg je onder andere van het Loopbaancentrum KNAW. Loopbaancentrum KNAW beheert de vacaturebank van de KNAW en begeleidt het traject van werk naar werk. Daarnaast biedt het Loopbaancentrum KNAW trainingen, assessments en coachingstrajecten aan voor alle KNAW-medewerkers.

Voor meer informatie over de trainingen, of om je aan te melden voor een training, neem je contact op met Henry Duindam ( of 020 551 0856) of met Nahymja Nijhuis ( of 020 551 0758). Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden, bekijk dan het trainingsaanbod van de KNAW.

Als beheerder van de vacaturebank, speelt het Loopbaancentrum KNAW ook een belangrijke rol bij herplaatsing als je ontslagen dreigt te worden. Als je baan gevaar loopt is het dan ook verplicht om je in te schrijven bij het Loopbaancentrum KNAW. Maar ook als er geen ontslag nadert, kun je bij het loopbaancentrum terecht. Je krijgt dan de status van gewone interne kandidaat en wordt door het Loopbaancentrum KNAW persoonlijk geattendeerd op relevante vacatures.