Aanvragen van een activiteit die gefinancierd is vanuit de arbeidsvoorwaardengelden

Het Lokaal Overleg (vertegenwoordigers van vakbonden en werkgever) vindt duurzame loopbaanontwikkeling een belangrijk onderwerp voor de besteding van de arbeidsvoorwaardengelden. Daarom worden activiteiten in het kader van je duurzame loopbaanontwikkeling, zoals trainingen en cursussen, vanuit deze arbeidsvoorwaardengelden gefinancierd.

Medewerkers met een aanstelling bij de KNAW kunnen met onderstaand formulier een aanvraag doen voor een vanuit de arbeidsvoorwaardengelden gefinancierde activiteit bij Loopbaancentrum KNAW. Loopbaancentrum KNAW neemt vervolgens contact met je op over de aanmelding en administratieve afhandeling en facturatie.

Omdat de KNAW jouw duurzame loopbaanontwikkeling essentieel vindt is het belangrijk dat je hier in de gesprekken met je leidinggevende (waaronder je jaargesprek) bij stilstaat. Daarom vragen we je om eerst met je leidinggevende te praten over jouw ontwikkeling en samen afspraken te maken over wat (een opleiding of coaching) jou ondersteunt bij je duurzame loopbaanontwikkeling, voordat je dit aanvraagformulier invult.

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.

Geslacht*  Contactgegevens

Uitkeringsgerechtigden na een dienstverband bij de KNAW dienen hier 'niet van toepassing' in te vullen.

Indien u liever via een ander e-mailadres over deze aanvraag wilt corresponderen, dan kunt u dit e-mailadres hieronder opgeven:

Gegevens over je aanstelling en functie

Heb je een aanstelling bij de KNAW?*  


Activiteit

Motivatie

Geef een heldere motivatie over hoe deze activiteit bijdraagt aan jouw duurzame loopbaanontwikkeling.

          

Heb je toestemming van je leidinggevende voor deze activiteit?*  


          


Privacyverklaring en no-showregeling*

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en de no-showregeling en ga hiermee akkoord.