Actueel

Loket en Leidraad Kennisveiligheid

Lees verder

Uitgelicht

Vorige Volgende

Nieuws

 • Tien jonge onderzoekers ontvangen KNAW Early Career Partnership 18-05-2022

  De KNAW Early Career Partnerships worden dit jaar voor de derde keer toegekend aan tien jonge onderzoekers. Zij krijgen de gelegenheid om een interdisciplinaire bijeenkomst te organiseren en ontvangen hiervoor een bedrag van € 10.000.

 • Nederlandse kennisinstellingen vragen om behoud van 30%-regeling voor expats 12-05-2022

  Universiteiten van Nederland (UNL), de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW), de Vereniging Hogescholen (VH), de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) en de Werkgeversvereniging Onderzoeksinstellingen (WVOI) hebben in een brief aan staatssecretaris Van Rij (ministerie van Financiën) en minister Dijkgraaf (ministerie van OCW) gevraagd om het behoud van de 30%-regeling voor expats.

 • KNAW kiest 22 nieuwe leden 12-05-2022

  De KNAW heeft 22 nieuwe leden gekozen, waaronder twee buitenlandse. De circa 600 leden van de KNAW zijn vooraanstaande wetenschappers uit alle disciplines. Een lidmaatschap is voor het leven. Op maandag 12 september worden de nieuwe Akademieleden geïnstalleerd.

 • Nieuwe Faces of Science: Martijn Gösgens, Sarai Keestra & Rosa Kösters 10-05-2022

  Hoe ziet je leven eruit als je wetenschapper wordt? Twaalf promovendi gaan in video’s en blogs verslag doen van hun dagelijks werk. Drie van deze Faces of Science stellen zich voor in onderstaande video's. 

Meer KNAW-nieuws