ComeniusFestival

Het ComeniusNetwerk bestaat één jaar en wordt op 6 juni gevierd met het ComeniusFestival. Op deze middag presenteren leden hun onderwijsvernieuwingen, organiseren de verschillende tracés bijeenkomsten en treden nieuwe leden toe tot het netwerk. De onderwerpen lopen uiteen van boundary crossing en aandacht voor inclusief onderwijs tot formatieve feedback. Blijf op de hoogte via deze pagina.

Programma

Het festival begint met een lunch van 11.30-12.30 uur. Daarna volgt een plenair gedeelte waarbij we stilstaan bij de uitbreiding van het netwerk met nieuwe leden, afkomstig uit het Comeniusprogramma van het NRO en de Docent van het Jaar verkiezing van het ISO. 

Van 13.00 tot 17.00 uur vinden inhoudelijke parallelle sessies plaats, onder andere rondom de thema’s inclusie, vorming van studenten, duurzaam docentschap en de verhouding hbo en wo. Daarnaast zullen leden hun inzichten en ervaringen te delen uit hun eigen onderwijsinnovatieprojecten.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in de vernieuwing van het hoger onderwijs? Dan nodigen wij u graag uit om tijdens dit festival inspiratie op te doen en met de leden van het ComeniusNetwerk van gedachten te wisselen over onderwijsinnovatie. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier.