Verschuiving avondwerkzaamheden van 12 maart naar 16 maart

Op 22 februari jl. hebben wij via een buurtbrief het avondwerk aangekondigd voor maandag 12 maart. Helaas kan de aannemer de hijs- en avondwerkzaamheden a.s. maandag niet uitvoeren en wordt deze activiteit verschoven naar vrijdagavond 16 maart.

Net als afgelopen maandag wordt elke keer als een last over het Trippenhuis is gehesen, waarvoor een grote kraan wordt ingezet, de staalconstructie direct aangebracht/geplaatst voordat een volgende last kan worden gehesen.

Wat betekent dit voor u?

De werkzaamheden worden op vrijdag 16 maart tot 23.00 uur uitgevoerd met een uiterste uitloop naar 24.00 uur. De aannemer zal gedurende de avond geen sloopwerkzaamheden verrichten maar geluid van werklui en montagewerkzaamheden zal hoorbaar zijn. De aannemer volgt de normering voor avondwerk zoals opgegeven door de gemeente. Er komen geen extra bouwlampen maar op de kraan zijn lampen bevestigd die zichtbaar zijn.

Tijdelijke stremming Kloveniersburgwal

Vanwege de werkzaamheden zal de Kloveniersburgwal op vrijdag 16 maart tussen 12.00 en 24.00 uur tijdelijk gestremd zijn. Bestemmingsverkeer blijft beperkt mogelijk. Ook wanneer u uw auto aan de gracht heeft geparkeerd, kunt u uitrijden. Dit geldt niet voor de gemarkeerde parkeervakken die gereserveerd zijn voor de hijswerkzaamheden. Graag uw aandacht hiervoor.

Wij realiseren ons dat de avondwerkzaamheden ongemak met zich meebrengt waarvoor excuses. 

De omwonenden krijgen vandaag, 8 maart, een persoonlijke brief over de verschuiving van de werkzaamheden.