Wat betekenen de werkzaamheden aan de Kloveniersburgwal voor u als omwonende?

De datum voor de eerstvolgende is inmiddels bekend: dinsdag 2 oktober tussen 07.00 en 13.00 uur. De Kloveniersburgwal is dan tijdelijk gestremd. Alle definitieve vervolgdata worden op deze website vermeld.

Hijswerkzaamheden dinsdag 2 oktober

Zoals vermeld in het buurtbericht van 6 september, staan voor de komende periode meerdere hijs-sessies gepland. Helaas kon de hijs-sessie van afgelopen maandag niet doorgaan. De datum voor de eerstvolgende is inmiddels bekend: dinsdag 2 oktober tussen 07.00 en 13.00 uur. De Kloveniersburgwal is dan tijdelijk gestremd. Alle definitieve vervolgdata worden op deze website vermeld.  

Demontage steigermateriaal achterzijde Trippenhuis

De onderhoudswerkzaamheden aan de achterzijde van het Trippenhuis zijn inmiddels afgerond. Het steigermateriaal is ontmanteld en voorlopig in de tuin van het Trippenhuis opgeslagen. Een deel van dit materiaal wordt dinsdag 2 oktober naar de voorzijde gehesen en een deel wordt afgevoerd.

Daarna start de aannemer met de opbouw van de steigers aan de voorzijde (pand 27 en 31). Deze werkzaamheden nemen circa drie dagen in beslag. Het ontmantelen en het opbouwen van de steigers brengt geluidshinder met zich mee. De onderhoudswerkzaamheden aan de voorzijde zullen naar verwachting ook circa drie maanden duren.

Bestrating rondom laagspanningruimte Tuin Trippenhuis

Op woensdag 26 september staat de bestrating rondom de laagspanningsruimte in de planning. De verwachting is dat deze werkzaamheden circa een dag zullen duren. Met name het aftrillen van de bestrating in de middag (ongeveer een uur) zal geluidshinder met zich meebrengen.