Evenementen

Het Centrum voor Loopbaan en Ontwikkeling organiseert regelmatig evenementen. 

Durf jij...?

Op de Inspiratiedag Durf jij…? van 27 mei staat durf centraal. Durf je uit de comfort zone te komen, je kwetsbaar op te stellen, nieuwe dingen te leren en een digitaal kletspraatje over het weekend te maken? Bovendien is er dit jaar een winactie. Heb jij de moed om de slagzin af te maken?

Meer informatie over het programma en aanmelden is te vinden op intranet. Klik hier om de intranetpagina te openen.

De bijeenkomst wordt georganiseerd om medewerkers te helpen hun talenten (beter) te benutten en hun (huidige) werk en loopbaan duurzaam vorm te geven.

‘Op de Inspiratiedag doe je ideeën op om jouw werk een nieuwe touch te geven’

Dorien Bisselink, team-leider HR, Netherlands Institute for Neuroscience (NIN-KNAW) over de Inspiratiedag:  

‘Wat ik met name belangrijk vind aan een dag als deze is dat je collega’s van andere KNAW-instituten spreekt. Het is ook een mooi moment om nieuwe dingen te leren en ideeën op te doen die je kunt gebruiken om je dagelijks werk een nieuwe ‘touch’ te geven. Het Centrum voor Loopbaan & Ontwikkeling weet wat er speelt in de maatschappij en stemt het aanbod van workshops hierop af.

Dit jaar vind ik het extra belangrijk om deel te nemen aan de Inspiratiedag omdat we in deze tijd beperkt zijn in de dingen die we kunnen of mogen doen. Ik wil me juist focussen op de dingen die wél kunnen en mogen. Hiervoor kan ik putten uit Inspiratiedag.’ 

Benieuwd geworden? Meld je snel op aan voor de Inspiratiedag op 27 mei of bekijk het programma.