Loopbaan in de wetenschap

Instapcursus een goed onderzoeksvoorstel schrijven

Hoe breng je jouw onderzoeksvoorstel onder de aandacht te midden van zoveel concurrentie? Een onderzoeksvoorstel is eigenlijk gewoon een offerte. In je voorstel moet je een oplossing voor een bestaand maatschappelijk of wetenschappelijk probleem geven. Het accent moet dan ook liggen op de essentie (jouw doel) en op de kwaliteit van de eindresultaten van het project. ‘Meer zeggen met minder woorden’ is het motto bij het schrijven van een onderzoeksvoorstel.

Leergang persoonlijk leiderschap voor academici

Je bent net gestart met leidinggeven: een leuke, maar ook een uitdagende klus. Tijdens deze leergang krijg je volop handvatten om je rol als leidinggevende met plezier en resultaat uit te oefenen. Je leert hoe je je persoonlijke effectiviteit kunt vergroten. Je ervaart hoe je op een slimme manier gesprekken kunt voeren en je scherpt jouw coachingsvaardigheden aan.

Wetenschappelijk schrijven in het Engels

In deze cursus leer je stap voor stap hoe je je eigen artikel kunt verbeteren. Dankzij onze beproefde aanpak zul je zien dat wetenschappelijk schrijven in het Engels helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.