Voorlichting Mindfulness

Mindfulness is een vorm van aandachtstraining, gericht op het herkennen en doorbreken van onbewuste, reflexmatige gedachtenpatronen en reacties. Het is een krachtige techniek om lichaam en geest op te laden. Mindfulness brengt mensen op een nieuwe manier in verbinding met zichzelf en anderen. Tijdens deze vrijblijvende oriëntatiebijeenkomst maak je kennis met mindfulness.

De trainingen worden verzorgd door Demetrius J. Waarsenburg. Hij is naast wetenschapper en organisatieadviseur tevens executive coach en mindfulness-trainer. Hij combineert mindfulness in de traditie van John Kabat-Zinn met technieken uit de westerse cognitieve psychologie zoals Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Zijn aanpak is nuchter, helder, inspirerend en resultaatgericht.

Doelgroep

Alle medewerkers van de KNAW die nieuwsgierig zijn naar wat mindfulness inhoudt en of het iets voor hen kan betekenen. 

Programma

Tijdens deze oriëntatiebijeenkomst van één uur krijg je een introductie op mindfulness en de onderliggende principes, gevolgd door een eerste kennismaking met de mindfulness-ervaring. Na afloop is er ruimte voor vragen. Deze introductie is bedoeld als vrijblijvende oriëntatie op de twee modules Mindfulness Basics en Mastering Mindfulness.  

Praktische informatie

  • Duur: Eén bijeenkomst van 12.00-13.00 uur 
  • Data: 26 februari 2018 (Amsterdam)
  • Locatie: Amsterdam
  • Groepsgrootte: minimaal 10 personen

Aanvragen van financiering

De KNAW en de vakbonden vinden duurzame loopbaanontwikkeling belangrijk. Daarom hebben ze hiervoor financiële middelen gereserveerd waarop je als medewerker van de KNAW een beroep kunt doen.

Aanvragen training 26 februari 2018 van 12.00-13.00 uur in Amsterdam