Wie zijn wij?

Het team van het Centrum voor Loopbaan & Ontwikkeling bestaat uit drie leden: Naymja Nijhuis, Sylvia Grigoleit en Morris Beks.

Nahymja Nijhuis

Ik ben Nahymja Nijhuis, teamleider van het Centrum voor Loopbaan & Ontwikkeling. Ik houd mij bezig met de beleidsontwikkeling van leiderschapsontwikkeling, loopbaanvraagstukken, duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling binnen de KNAW. Wanneer er binnen een instituut of KNAW-breed strategische opleidingsvraagstukken spelen, ben ik degene vanuit het Centrum voor Loopbaan & Ontwikkeling die betrokken wordt. Daarnaast kun je mij benaderen voor een coachgesprek of advies over een training of opleiding. 

Sylvia Grigoleit

Mijn naam is Sylvia Grigoleit. Ik werk sinds maart 2018 bij het Centrum voor Loopbaan & Ontwikkeling, waarvan sinds juli fulltime. Ik heb een secretaresseopleiding gedaan en ik kan die skills en werkervaring erg goed gebruiken bij deze functie. Ik ben vooral verantwoordelijk voor de administratieve en financiële afhandelingen, incompanytrainingen en evenementen opzetten, deadlines bewaken en vacatures voor KNAW-breed plaatsen. Ook denk ik graag mee over het verbeteren van onze services. Het verder helpen van onze medewerkers met hun loopbaan geeft mij enorm veel voldoening. Ik hoop dit nog heel lang te mogen doen.   

Morris Beks

Ik ben Morris Beks en werk sinds november 2019 bij het Centrum voor Loopbaan & Ontwikkeling. Mijn werkzaamheden binnen het Centrum voor Loopbaan & Ontwikkeling focussen zich vooral op activiteiten voor Promovendi en Postdocs en Van Werk naar Werk Begeleiding. Ik denk graag mee over ontwikkeling binnen en buiten de academische wereld en krijg enorm veel energie van meedenken met de volgende stap in iemands carrière.