Veelgestelde vragen

Wanneer vinden de meeloopdagen plaats?

Tussen 25-29 september en 2-6 oktober loop je een dagdeel mee bij een collega op een instituut of het KNAW-bureau. In diezelfde twee weken komt de collega ook een halve dag met jou meekijken. Jullie maken zelf twee afspraken in die periode.

Wie mag er meedoen?

De inschrijving staat open voor iedereen in dienst van de instituten/de KNAW. Wij gaan ervan uit dat je je inschrijving hebt afgestemd met je leidinggevende en dat je zijn of haar goedkeuring hebt.

Er mogen per instituut maximaal 4 mensen meedoen. Bij overinschrijving maken we samen met de bedrijfsvoerder van het instituut een selectie.

Hoe geef ik me op? Wat is de procedure?

Via de aanmeldknop kom je bij het inschrijfformulier. Wij matchen je met een collega bij een ander instituut of bij het KNAW-bureau. We proberen daarbij rekening te houden met de opgegeven voorkeuren, maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van de personen die zich hebben opgegeven. We gaan ons best voor je doen!

Wat is de deadline voor aanmelding?

1 september 2017 is de uiterste deadline. Vanaf 8 september hoor je of je succesvol gematcht bent en zo ja, met wie en waar.

Wat wordt er van me verwacht? 

  • Je hebt goedkeuring aan je leidinggevende gevraagd en gekregen; je bent tenslotte twee dagdelen exclusief reistijd bezig met de KNAW-meeloopdagen.
  • Je maakt zelf afspraken met je meelooppartner over de data (tussen 25 september en 6 oktober) en precieze tijden. Je geeft ons door wanneer jullie meeloopdagen zullen plaatsvinden.
  • Tijdens de meeloopdagen ontvang je een dagdeel je collega, laat hem/haar je werkplek en afdeling zien, neemt hem/haar mee naar een vergadering, gaat met hem/haar lunchen… De invulling is helemaal aan jou!
  • En een dagdeel ben je te gast bij een ander KNAW-instituut of het bureau. 
  • Je beantwoordt een aantal vragen over je ervaringen bij de andere organisatie en/of schrijft een kort verslag voor de website.

Help, ik kan niet schrijven!

Geen probleem! Wij sturen je op pad met een aantal vragen en/of we bellen je naderhand om wat vragen te stellen.  Beter met beeld? Visuele bijdragen (foto’s of een kort filmpje) vinden we ook leuk.

Wat als ik toch niet kan?

Tot de deadline van 1 september 2017 kun je je afmelden via . Vanaf1 september beginnen wij met koppelen. Als je dan na die datum onverhoopt toch niet kan, laat je dit je meelooppartner zo snel mogelijk weten. Neem ook contact op met ons (). Wij proberen je meelooppartner dan alsnog aan iemand anders te koppelen. Meld je dus alleen aan als je zeker weet dat je de laatste week van september en de eerste week van oktober voldoende tijd hebt.

 

Nog verdere vragen? Neem contact op met Sophie van den Bergh via .