Interne uitwisselingen/meeloopdagen

De KNAW wil interne doorstroom stimuleren. Om jou daarbij te ondersteunen bieden we, waar mogelijk, maatwerk aan. Jij staat aan het roer van je carrière en een uitwisseling kan je helpen om nieuwe mogelijkheden te verkennen of je kennis te verbreden.

Heb jij al een idee over met wie je een uitwisseling aan wilt gaan? Wij kunnen je helpen met de organisatie.

Heb je nog geen idee maar wil je graag eens de mogelijkheden verkennen? Neem dan contact op met het Loopbaancentrum KNAW.

Informatie over mogelijkheden

  • Loop een dagje mee met een collega, hulp nodig? Neem contact op met loopbaancentrum
  • Neem deel aan de KNAW meeloopdagen
  • Wil je een aantal maanden ervaring opdoen op een andere positie binnen de KNAW of daar buiten? Neem contact op met het loopbaancentrum en bespreek de mogelijkheden
  • Wil je permanent van functie wisselen met een collega? Bespreek de mogelijkheden met het loopbaancentrum

Aanvragen van financiering

Het Lokaal Overleg (vertegenwoordigers van vakbonden en werkgever) vindt duurzame loopbaanontwikkeling een belangrijk onderwerp voor de besteding van de arbeidsvoorwaardengelden. Daarom worden trainingen, cursussen en coaching in het kader van je duurzame loopbaanontwikkeling vanuit deze arbeidsvoorwaardengelden gefinancierd.

Voor ervaringen die bijdragen aan je duurzame loopbaanontwikkeling kan de KNAW ook financiële ondersteuning bieden. Medewerkers met een aanstelling bij de KNAW kunnen via het elektronische aanvraagformulier bij Loopbaancentrum KNAW een aanvraag doen voor een training/cursus/activiteit die vanuit de arbeidsvoorwaardengelden wordt gefinancierd. Vervolgens zal er contact met je worden opgenomen.