Ga direct naar: navigatie
Ga direct naar: inhoud
28 november 2023

'Embrace the impact': nieuw e-magazine van Recognition & Rewards

    'Embrace the impact': dat is de titel van het nieuwe Recognition & Rewards e-magazine. Het magazine staat vol interviews, (blog)artikelen en good practices over de ontwikkelingen van ons gezamenlijke programma Erkennen & Waarderen binnen de verschillende instellingen. 

    Uit de bijdragen blijkt dat Erkennen & Waarderen steeds meer in de praktijk wordt toegepast, denk aan uitgewerkte nieuwe loopbaanpaden, andere beoordelingscriteria, reflectief leiderschap en nog veel meer.  

    In het e-magazine worden door middel van (verdiepende) artikelen en videofragmenten de ambities en de voortgang van het programma Erkennen & Waarderen zo breed mogelijk voor het voetlicht gebracht. Daarbij gaat het om het delen van good practices, informeren over (internationale) ontwikkelingen en het aanbieden van persoonlijke verhalen. Zo is er ook aandacht voor de twee De Jonge Akademie-podcasts Aan de top! en TjongeJonge

    Het e-magazine is Engelstalig en voor iedereen beschikbaar. Dit e-magazine is de tweede editie van het gezamenlijke programma, de eerste was in 2022. De artikelen zijn tot stand gekomen in samenwerking met alle betrokken instellingen.

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in en kies zelf welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.