Ga direct naar: navigatie
Ga direct naar: inhoud
21 december 2023

'Wetenschap moet rol in ontwikkeling medicijnen terugpakken' - Verslag discussiebijeenkomst Essentiële geneesmiddelen als publiek goed

    Op 27 november 2023 was de discussiebijeenkomst ’Essentiële geneesmiddelen als publiek goed: Ruimte voor maatschappelijk eigenaarschap?’, georganiseerd door de KNAW. Deze bijeenkomst bood een waardevol platform, waar experts uit wetenschap, beleid en de farmaceutische sector samenkwamen om van gedachten te wisselen over dit onderwerp. 

    Deze bijeenkomst bood een waardevol platform, waar experts uit wetenschap, beleid en de farmaceutische sector samenkwamen om van gedachten te wisselen over dit onderwerp. De KNAW streeft ernaar een podium te bieden waarop experts uit diverse disciplines hun inzichten kunnen delen en met elkaar in dialoog kunnen treden. Het is belangrijk op te merken dat de besproken ideeën en opvattingen niet het standpunt van de KNAW vertegenwoordigen, maar eerder een weerspiegeling zijn van de rijke diversiteit aan perspectieven die tijdens deze bijeenkomst zijn uitgewisseld. Wij nodigen u uit om de bevindingen van deze interessante discussie te verkennen en kijken uit naar verdere reflectie en dialoog over dit belangrijke thema.

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in en kies zelf welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.