Ga direct naar: navigatie
Ga direct naar: inhoud

KNAW Ter Meulen beurs

Met een KNAW Ter Meulen Beurs kunnen jonge onderzoekers in de kindergeneeskunde een onderzoeksproject of werkbezoek in het buitenland uitvoeren. Een KNAW Ter Meulen beurs bedraagt maximaal 25.000 euro.

Aanvragen:Status: gesloten

Richtlijnen Ter Muelen beurs

Vakgebieden

Kindergeneeskunde of hieraan verwant gebied

Wie kan aanvragen?

Promovendi en onderzoekers in het Koninkrijk der Nederlanden die niet langer dan vier jaar geleden zijn gepromoveerd.

Peutermeisje speelt met teddybeer

‘De KNAW Ter Meulen beurs is een belangrijke factor geweest in het mogelijk maken van mijn werkbezoeken aan de Universiteit van Toronto. Het verbreden van de expertise door die samenwerkingen met Toronto is heel belangrijk geweest [voor mijn PhD traject] en dat waardeer ik heel erg'. Ania Fiksinski, KNAW Ter Meulen bursaal 2021

Over het fonds

Het KNAW Ter Meulen Fonds is opgericht in 1983 door de KNAW. Het vermogen van het Ter Meulen Fonds bestaat uit de nalatenschap van H.C.E. ter Meulen, werkzaam in de kindergeneeskunde. De doelstelling van het Ter Meulen Fonds is het promoten van excellent medisch, biomedisch en biologisch onderzoek in relatie tot kindergeneeskunde.

De KNAW Ter Meulen beurs wordt gefinancierd door het Ter Meulen Fonds, onderdeel van het KNAW Fonds Medische Wetenschappen. De KNAW Ter Meulen beurs wordt jaarlijks toegekend en bedraagt maximaal 25.000 euro.

Toegekende aanvragen

Gerelateerd

Nominaties indienen:Status: gesloten
Heineken Young Scientists Awards
Bekijk prijs
Aanvragen:Status: gesloten
KNAW Van Walree beurs
Bekijk fonds
Aanvragen:Status: gesloten
Dobberke Beurs
Bekijk fonds

Blijf op de hoogte

Schrijf u in en kies zelf welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.