Ga direct naar: navigatie
Ga direct naar: inhoud

Nieuws

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de KNAW, de Akademie van Kunsten en De Jonge Akademie via onze nieuwsbrief. Meld u hier aan.

Filter:
 • 12 juli 2022

  Laureaten Heineken Young Scientists Awards 2022 bekend

  Chronobioloog Laura Kervezee (1989), filosoof Fleur Jongepier (1986), wiskundige Jordi Tura i Brugués (1987) en gezondheidspsycholoog Liesbeth van Vliet (1985) ontvangen een Heineken Young Scientists Award 2022.

  Lees meer
 • 8 juni 2022

  Winnaars Heinekenprijzen 2022 bekend

  Elke twee jaar selecteert de KNAW vijf internationaal toonaangevende wetenschappers en een getalenteerde Nederlandse beeldend kunstenaar als laureaten van de Heinekenprijzen voor wetenschap en kunst. Zij ontvangen de prijzen vanwege hun grote verdiensten voor de wetenschap, de samenleving en de Nederlandse kunst. Inmiddels zijn vijf winnaars bekend: Kia Nobre ontvangt de Heinekenprijs voor de Cognitieve Wetenschappen, Carl Folke de Heinekenprijs voor de Milieuwetenschappen, Sunil Amrith de Heinekenprijs voor de Historische Wetenschap, Vishva Dixit de Heinekenprijs voor de Geneeskunde, Carolyn Bertozzi de Heinekenprijs voor de Biochemie en Biofysica en Remy Jungerman ontvangt de Heinekenprijs voor de Kunst!

  Lees meer

Filters

Filter nieuws

Blijf op de hoogte

Schrijf u in en kies zelf welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.